Јелена Корица, од миља Јеца, дугогодишњи је радник ЈП „Пошта Србије“. У РЈ “ Нови Сад“ готово да нема запосленог који је не познаје, јер је радила у многим поштама. Тренутно ради на пословима управника поште Беочин. Увек пуна разумевања, омиљена међу колегама, спремна да помогне и реши проблем. Сада је, на жалост, наша помоћ потребна њој.

Јелена је мајка троје деце, Вук, Јована и Мина су добра деца, одлични ђаци, основне школе и као сва деца много воле своју мама Јецу.

По струци је дипломирани економиста. Својим знањем, пожртвованошћу и храброшћу била је у Тиму радника и борила се за бољи положај запослених.

Јелена болује од карцинома билијарних каналића јетре ( Dg. C25.9 ). Лечила се на институту за онкологију Војводине у Сремској Каменици, где су исцрпљени сви видови лечења, те је приморана да помоћ потражи у иностранству.

Како би Јелена добила битку потребни смо јој сви ми, потребна су јој новчана средства преко 30000,00 евра, за пут у Турску, смештај, терапије и зрачења.

На иницијативу синдиката „СОЛИДАРНОСТ“, чији је члан, покреће се прикупљање новца у виду директне уплате на њен текући рачун.

Уплату можете извршити на ТР 200-119618010-14 код Банке Поштанска штедионица.

Много пута до сада радници поште су показали да заједно могу све, показали су хуманост и солидарност, покажимо и Јелени да смо уз њу, помозимо јој у тешкој борби коју јој је живот наметнуо, помозимо колико можемо, свако од нас. Покажимо хуманост и спремност да помогнемо, како Јелени, тако и Вуку, Јовани и Мини да одрасту уз своју маму.